aly_van_geleuken 

In 2010 werkte ik 35 jaar in de zorg. Begonnen als werkstudent in het toenmalige Radio Therapeutisch Instituut Tilburg (het huidige Dr. Bernard Verbeeten Instituut).

Vanaf het eerste contact met patiĆ«nten was ik gefascineerd door de overeenkomsten en verschillen tussen gezondheid en geluk, tussen lichamelijke en psychische gezondheid. Maar vooral gefascineerd door de positieve kracht van de mens, door zijn vertrouwen, hoop en aanvaarding. 

Na die ervaring volgden vele andere (werk)ervaringen, studies en ontelbaar veel contacten met patiƫnten met een diversiteit aan klachten, problemen en ziekten. De fascinatie bleef.
 
De afgelopen 15 jaar heb ik mij vooral beziggehouden met depressies. Al gauw werd ik gezien als 'spreekbuis' voor de grote groep mensen die direct of indirect te maken heeft met klachten die geclassificeerd worden als depressie.

Al doende ontwikkelde ik mijn eigen holistische kijk op diagnostiek en behandeling die ik het beste als vrijgevestigd psycholoog kan uitdragen. Na 35 jaar en rijk aan kennis en ervaring was de tijd rijp mijn eigen praktijk "Gelukken" te starten. 

Mijn aanbod is er op gericht een proces op gang te brengen dat leidt tot diepgaand zelfinzicht van de hulpvrager in zijn overtuigingen, waarden en behoeften. Zo kan het eigen probleemoplossend vermogen worden aangesproken. Dat zal bijdragen aan het doel van het menselijke bestaan: Geluk!

Copyright 2021 gelukken | disclaimer | privacy verklaring